Arama
Arama Sonuçları
“Tahsin Babaş soymuş Yüksel Aydın göz yummuş”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) PM Üyesi Hikmet Erbilgin, Beyçelebi Mahallesi’nde düzenlenen mahalle buluşmasında hem Tahsin Babaş, hem de Yüksel Aydın’la ilgili sert açıklamalarda bulundu.
AK Parti Milletvekili Uluay, yeniden doğdu
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Kastamonu siyasetine yeni pencereler açmaya devam ediyor. Kamuoyunun pek de alışık olmadığı açıklamalarla 'Milletvekili' kavramını sil baştan yazan AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, son olarak da Milletvekili Adayı gösterilmesinin ardından Nisan ayı itibariyle gerçekleştirdiği çalışmaları 120 maddede özetleyerek kamuoyuna açıkladı.
Vidinlioğlu ile Yıldırım arasında gülümseten Kastamonu sohbeti
Esprili kişiliğiyle tanınan AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın Kastamonu Belediyesi ziyaretinde renkli görüntüler ortaya çıktı.
Binali Yıldırım: "Kastamonu’yu Türkiye yüzyılında en önde giden..."
Binali Yıldırım Kastamonu'yu ziyareti sırasında ""Kastamonu’yu Türkiye yüzyılında yine en önde giden ili haline getirmeye devam edeceğiz "
Binali Yıldırım: ‘Önceliğimiz yavrularımızı en güzel şekilde yetiştirmek’
AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, AK Parti döneminde yapılan eğitim yatırımlarına dikkat çekti.
Yıldırım Ailesi’nden eğitime destek
Semiha Yıldırım’ın katkılarıyla yapılan ‘Safizer Mehmet Karaman Kızılay Anaokulu’ hizmete girdi
Binali Yıldırım Kastamonu'ya geliyor
Türkiye Cumhuriyeti'nin son Başbakanı Binali Yıldırım, Cuma günü Kastamonu'da gerçekleştirilecek olan Anaokulu açılışı için Kastamonu'ya geliyor.
Türkiye’de 3 büyük fay hattı var, biri Kastamonu yakınlarında
Türkiye’de 3 büyük fay hattının bulunduğunu kaydeden Bakan Özhaseki, “1. Kuzey Anadolu Fay Hattı, 2. Doğu Anadolu Fay Hattı, 3. Batı Anadolu Fay Hattı. Bir tanesi Kastamonu/Tosya eliyle İstanbul’a Marmara’ya ulaşıyor" dedi.
Erdoğan'dan talimat: Emekliler için tüm imkanlar zorlanacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ekonomi kurmaylarına “Başka kalemlerden tasarruf edin, emekliye verin” dediği öğrenildi.
AK Parti 22 yaşında
Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, 14 Ağustos 2001'de Türkiye'nin 39. partisi olarak Türk siyasetine giren AK Parti, girdiği tüm seçimlerden birinci parti olarak çıkmayı başararak, 21 yılı geride bıraktı.
Liste açıklandı: Komşular Kastamonu’ya fark attı!!
Türkiye’nin En İyi Üniversiteleri Sıralaması (2023 yılı) listesi URAP tarafından açıklandı. Listenin birinci sırasını Koç Üniversitesi alırken ikinci sırada Hacettepe Üniversitesi, üçüncü sırada Orta Doğu Teknik Üniversitesi yer aldı.
'Kalp krizi' iddiaları üzerine Bakan Koca açıkladı! Binali Yıldırım'ın sağlık durumu nasıl? "En son dün itibarıyla tamamlandı"
AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın kalp krizi geçirdiği iddiaları sosyal medyada gündem oldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan açıklama geldi. Koca, "Kendisinin rutin sağlık kontrolleri en son dün itibariyle tamamlanmıştır. Sayın Yıldırım'ın önemli bir sağlık sorunu bulunmamaktadır" dedi.
AK Parti'nin İstanbul adayı kim olacak? İki isim önde...
AK Parti'de yerel seçimler öncesi en önemli konu İstanbul…
Cumhur liderleri, külliyede bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Mustafa Şentop ile Cumhur İttifakı'nı oluşturan partilerin genel başkanlarını Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti.
Binali Yıldırım'dan Kılıçdaroğlu'na videolu mesaj...
AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Twitter hesabından video paylaştı.
Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım'a sorusu güldürdü…
Dün, İstanbul’daki Kastamonulularla bir araya geldiği programda yaptığı konuşmalarla vatandaşları tebessüm ettiren AK Parti Grup Başkanvekili Binali Yıldırım, performansına oy kullandığı esnada da devam etti.
Seçim sonuçları saat kaçta netleşecek?
Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerinde vatandaşlar sandıklara akın ederken, resmi olmayan seçim sonuçlarının saat kaçta netleşeceği merak konusu oldu. Kritik ipucunu ise 6 yıl önceki referandum oylaması veriyor…
Başkan Çınar'dan Yıldırım'a çatal kaşık takımı
Türkiye Cumhuriyeti son Başbakanı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Binali Yıldırım, Kas-Der Genel Merkezi'ni ziyaret etti. Şenpazar Belediye Başkanı Cem Çınar da bu ziyarette bulundu. Başkan Çınar, ziyarette yöresel ürün şimşir ağacından yapılan çatal kaşık setini hediye etti.
'Kastamonulu dünürlerim, bana ot yoldurdu...'
Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen “Kastamonu Evliyaları ve Şeyh Şaban-ı Veli Hazretleri’ni Anma” programına katılan AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım; “Şeyh Şaban-ı Veli, Anadolu'nun dört manevi direğinden biri olarak gösterilir ve Kastamonu’nun da manevi lideridir. İnanç turizmi olarak düşündüğümüzde, Kastamonu'nun kalkınmasının en önemli dinamiklerinden biridir Şeyh Şaban-ı Veli” dedi.
‘Bize ot yoldurdular’
BİNALİ YILDIRIM’IN KASTAMONU’YA DÜNÜR OLMA HİKAYESİ…
Togg, sünnet arabası oldu
Sivas'ta yerli ve milli otomobil Togg, depremzede kardeşlerin sünnet arabası oldu.
“Geleceğimiz adına büyük gelişme”
AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Gabar ve Cudi'de 100 milyar dolarlık yeni bir petrol rezervi tespit edildiği müjdesini verdi.
‘Tüm afetlerden sonra sözlerimizi yerine getirdik’
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Tuzla’da tersane işçileriyle bir araya geldi. Bakan Kurum, “Hep birlikte 21 yıldır devletimiz için, vatandaşımız için, ülkemiz için koşturuyorsak, çocuklarımız içindir. Onlara daha iyi bir gelecek sunabilmek içindir. O yüzden el ele vereceğiz. Büyük Türkiye'yi hep birlikte inşa edeceğiz” dedi.
Demir: "Helali hoş olsun"
Murat Demir'den ilk açıklama.
Üst komisyon süreci başladı
AK Parti’de aday adayları değerlendirme sürecine ilişkin üst komisyon süreci başladı.
"Hiçbir felakette milletimizi sahipsiz bırakmadık"
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, önceki afetlerde olduğu gibi bu depremde de 1 yıl içerisinde camileriyle, parklarıyla, okulları ve sosyal donatılarıyla konutların teslim edileceğini belirterek; "Kastamonu'da, Sinop'ta, Bartın ve Rize'de sel oldu, yine milletimizin yanındaydık. Hiçbir afette, hiçbir felakette milletimizi açta, açıkta, sahipsiz bırakmadık.
“Milletimiz hesabını sandıkta soracak”
Saadet Partisi Kastamonu İl Başkanlığı Kasım Ayı Divan Toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya Genel İdare Kurulu Üyesi Cemil Işıksoy da katılım sağladı. İl Başkanı Kadir Yalçın burada yaptığı konuşmasında; "Değerlerimizi birkaç oy uğruna istismar ediyorsunuz. Dış politikada oradan oraya savruluyor; sembolik fotoğraflarla 'Dünya Lideri' imajı oluşturmaya çabalıyorsunuz. Sizin tüm bu yalpalamalarınızı, milletimizin vicdanına havale ediyoruz. Önümüzdeki seçimlerde sandık önünde tüm bunların hesabını milletimiz soracaktır” ifadelerine yer verdi.
'Gelini Kastamonulu diye aldık, Çankırılı çıktı'
AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Çankırı’da katıldığı bir açılış programında; "Çankırı, dünürümün de memleketi. He ne kadar bize Kastamonuluyuz deseler de gelini aldıktan sonra da Seda'nın Çankırılı olduğunu anladık. Bu da güzel oldu. Önce Kastamonu'nun işlerini, sonra da Çankırı’nın işlerini yaptırdılar" dedi.
‘Dünya'yı artık dijital imparatorluklar idare ediyor’
AK Parti Genel Merkez Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanlığı’nca düzenlenen 2 günlük Eğitim ve İstişare Toplantısı sona erdi. AK Parti Genel Başkanvekilleri Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ve Binali Yıldırım ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri'nin konuşma gerçekleştirdiği toplantıya 81 il ana kademe, Kadın Kolları Ve Gençlik Kolları Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanları katıldı.